Post by woodcharichanre on Feb 4, 2022 11:14:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ I, The One - Fun Fighting Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ I, The One - Fun Fighting Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κλειδιά αύξησης κωδικού εξαπάτησης ▞▞▞
▞▞▞ I, The One - Fun Fighting Game 2022 version ▞▞▞
Αποκτήστε 101 δωρεάν και επί πληρωμή παιχνίδια και ...
Καλό παιχνίδι, αλλά ο παίκτης ήταν πολύ αργός
Όντως είναι αηδία.. και ομάδα να παίξεις σε βαράει ο δικός σου. Μπορεί να κρατήσει η μάχη και μέχρι 4 δευτερόλεπτα.. ε κ εκεί ξανά διαφημίσεις. παρά πολλές διαφημίσεις. Εκτός αυτού η οθόνη μένει κολλημένη κ δεν ξέρεις που να πάς. Κολλάει στις διαφημίσεις και έτσι κρατάει περισσότερο. Φτιάξτε το η διαγράψτε το.. μην κοροϊδεύετε τον κόσμο. 👎
Πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά χρειάζονται περισσότερες ενημερώσεις, όπως λειτουργία για πολλούς παίκτες και ίσως προσαρμογή χαρακτήρων 😊
Πολύ κακά χειριστήρια, εντάξει gameplay.
Δεν είναι το καλύτερο παιχνίδι, αλλά εξακολουθεί να είναι διασκεδαστικό. Δεν υπάρχει τρόπος να μπλοκάρουμε τα στυλ ή τις κινήσεις που επιλέγουμε, παρά οι μισοί άλλοι παίκτες που μπαίνουν στο επίπεδο 5, είναι ανόητο αλλά και διασκεδαστικό.
Το τελευταίο επίπεδο είναι μια φθηνή δικαιολογία για τη δυσκολία. Δεν μπορώ καν να σηκωθώ και να χτυπήσω μέσα.
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά όταν παίζω ομάδα VS ομάδα μερικές φορές γεννιέται ένας εχθρός με επίπεδο 5, οπότε πρέπει να διορθωθεί
Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι που μου αρέσει πολύ και περνάει και η ώρα μου
Είναι αστείο και ένα εθιστικό παιχνίδι χρόνου! Καλό θα ήταν να προσθέσετε τη λειτουργία online!
Είναι πολύ καλό παιχνίδι, δοκιμάστε το
Καλό, αλλά ο έλεγχος είναι πολύ κακός
Είναι καλό παιχνίδι, αλλά τα χειριστήρια είναι πολύ προσβλητικά
Διασκεδαστικό αλλά είναι λίγο δύσκολο
Είναι διασκεδαστικό να παίζεις γιατί μπορείς να παίξεις online με φίλους και συγγενείς για να δεις αν έχουν περισσότερη εμπειρία από εσένα
Ουάου, απλά δώστε μας μερικά καταπληκτικά εκτός παιχνιδιού Οι Ghostbusters έρχονται στα μάτια σας μπορείτε να σας χαρίσετε μια πισίνα που έρχεται στον πάγο, τρομακτικό πρόσωπο emoji
Τα γραφικά είναι φτωχά. Ψεύτικες εμφανίσεις χαρακτήρων. Αν τα γραφικά ήταν καλύτερα και οι κινήσεις ήταν καλύτερες και είχαν περισσότερες, θα ήταν καλύτερα
Λήψη Fun to One - Τελευταία Έκδοση 1.0 Για Android Από Natalykozh - Η γρήγορη και άνετη πλοήγηση ... I, The One - Fun Fighting Game APK.
Είναι πολύ καλό και οραίο γιατί. ΤΟ ΈΧΩ ΧΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΆΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ.
Λατρεύω το 1v1 και το scrimmage.
Nintendo Switch Games-Παιχνίδια | Public
Είναι τέλειο ♥️
Τελιο
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά το κράνος είναι πάντα χαλασμένο, ώστε να μπορείτε να το κάνετε άθραυστο
Δεν μπορούμε να παίξουμε multiplayer και δεν μπορούμε να στείλουμε αίτημα για να γίνουμε φίλοι, και το κεφάλι ενός χαρακτήρα bug κολλάει στα ποτήρια, οπότε διορθώστε το παρακαλώ, αλλά το παιχνίδι είναι πολύ καλό για timepass
Το άτομό σας χτυπά γροθιές και θα ρίξει μια ίντσα από το σημείο που στεκόταν, αλλά μετά το επόμενο άτομο σας χτυπά με γροθιές και εσείς πετάτε μέχρι την άλλη πλευρά του χάρτη και πρέπει να έχετε την ακρίβεια του Τομ Μπρέιντι ή αλλιώς όταν τρυπάτε είναι κυριολεκτικά απλά πρόκειται να πάει στο πλάι του ισχίου τους, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα καλό παιχνίδι για να παίξετε όταν βαριέστε
Είναι πολύ διασκεδαστικό ο αγαπημένος μου χάρτης είναι ο ανεμόμυλος
Όχι πραγματικά διαφημίσεις και καλό
Δεν θα το συνιστούσα καθόλου γιατί δεν μπορείτε να δείτε πού στοχεύετε, επομένως είναι αδύνατο να χτυπήσετε κάποιον που είστε πολύ αργοί, οπότε δεν μπορώ να χτυπήσω άτομα. Δεν το προτείνω.
Αυτό το πολύ ωραίο παιχνίδι, αυτά τα επίπεδα είναι καταπληκτικά 😁😁😁😁😁😀😀😀😀
Μειώστε τις διαφημίσεις!!!!!
Το παιχνίδι είναι λίγο αδικαιολόγητο. Οι παίκτες που υποτίθεται ότι θα πέφτουν δεν πέφτουν και το χτύπημα δεν έχει τέλειο χτύπημα στον αντίπαλο και η θέα της κάμερας είναι λιγότερη και η περιοχή πετάγματος επίσης, το κύριο πρόβλημα είναι το τελευταίο επίπεδο. Δεν ξέρω πώς να περάσω 1 επίπεδο του τελευταίου σταδίου.
Οι γροθιές AI είναι πολύ πιο δυνατές από τις δικές σας γροθιές. Πραγματικά δύσκολο παιχνίδι θα πίστευα ότι δεν θα το παίξω ποτέ.
Ενα παιχνίδι Mr One Punch: Action Fighting Game αναπαραγωγή πλήρους οθόνης, Mr One Punch: Action Fighting Game δημοφιλής στην κατηγορία Παιχνίδια δράσης
Πολύ ωραίο, αλλά παραλίγο να καταστρέψω το τηλέφωνό μου, η οροφή είναι τόσο άδικη που δεν μπορούσες να ξεφορτωθείς τα άλλα ρομπότ και το ποδόσφαιρο είναι τόσο άδικο που θα μπορούσα να σουτάρω ακόμη και μια μπάλα στο τέρμα
Το AI είναι πολύ καταραμένο OP. Σε χτυπάει ένας από αυτούς που σε στέλνουν να πετάξεις 5 χιλιόμετρα κατά μήκος του χάρτη. Επίσης, όταν χτυπάτε κάποιον, οι πιθανότητες να χτυπήσετε τον άλλο που πρόκειται να σας χτυπήσει/κλωτσήσει είναι 1 στις 20.000. Συνολικά είναι καλό, αλλά είναι μόνο το AI που χρειάζεται σοβαρή βελτίωση
Το παιχνίδι είναι επαγγελματικό παιχνίδι παικτών το παιχνίδι του και γρήγορα msin κατεβάζω main laga do ay παιχνίδι bhaut tmie lagata hai dowanload main
Κάθε φορά που κάποιος βρίσκεται στο επίπεδο 4 στο επίπεδο 3 σας, δεν έχετε καμία πιθανότητα να τον κερδίσετε, διαφορετικά τα παιχνίδια είναι αρκετά καλά
Αποκτήστε δωρεάν 37 paid Android εφαρμογές και παιχνίδια ...
Ψεύτικο multiplayer. Οι παίκτες δεν είναι αληθινοί αλλά bots. Εάν δεν με εμπιστεύεστε, απενεργοποιήστε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ή το wifi και οι "παίκτες" θα εξακολουθήσουν να είναι ενεργοί. Λυπάμαι, αλλά έχω απολύτως μηδενική ανοχή στα ψεύτικα multiplayers, δεν πρέπει να γίνεται ανεκτή.