Post by woodcharichanre on Feb 4, 2022 10:50:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blend It 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blend It 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب افزایش جم ▞▞▞
▞▞▞ Blend It 3D 2022 version ▞▞▞
خیلی خوبه حتما بریز
این یک بازی بسیار خوب است. عاشقشم. اما مشکل 1 اینجاست که فقط تبلیغات بعد از هر دور تبلیغات وجود دارد
اییی خیلی بد
بد نبود افتزاه بود
بازی واقعاً خوب است، اما بهتر است تبلیغات کمتری وجود داشته باشد زیرا هر بار که ساخت نوشیدنی را تمام میکنم، تبلیغات همچنان ظاهر میشوند. اشتباه نکنید، بازی خوبی است، فقط تبلیغات را به حداقل برسانید.
افزودنی های زیادی وجود دارد که بازی را غیرقابل بازی می کند. اما بازی بدون تبلیغات زیاد بسیار سرگرم کننده خواهد بود
من واقعاً برای بازی کردن آن هیجان زده بودم، اما هر زمان که بازی را فشار میدهم، گوشیم متوقف میشود، وقتی بازیهای دیگر را در گوشی خود بازی میکنم این اتفاق نمیافتد. فکر نکنم گوشیم مشکلی داشته باشه📱 فکر کنم مشکل از بازی باشه
همچین بازی فوق العاده سرگرم کننده ای است و شما به راحتی از آن خسته نمی شوید... Buuuttttt تنها مشکل من تبلیغات است!!! خیلی آزار دهنده هستند!!! لطفا تبلیغات را کاهش دهید و بهروزرسانیها را ادامه دهید، مطمئنم که هنوز این بازی را رها نکردهاید...
واقعاً بازی خوبی است اما تبلیغات بسیار زیادی دارد. در هر سطح یک تبلیغ وجود دارد، بنابراین اگر آنها تبلیغات کمتری داشتند، قطعاً 5 ستاره خواهد بود.
این بازی خیلی خوب است اما در مورد این موضوع ناراحت شدم
😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
بازیش خیلی بد آموزی دار چون آدم دستش رو توی آبمیوه گرفتن میبرد انگشتانش قت میش بچه ها.نصب نکنید
خوب عالی بود
بچه ها بدک نیست
اصلا شبیه تبلیغی که نداشت افتضاح بود 🤢🤢
خیلی چرت
منظورم این است که این یک بازی عالی است و اگر بازی را دریافت کنید برای شما بسیار خوب است. وقتی حوصله دارید آن را داشته باشید عالی است
قبل از بازی هاتون وقتی موقع تبلیغات میشه مدل دیکه دستش قطع میشه من صد کردم ولی دستش قطع شد و یک ستاره خیلی براش زیاد 0 ارزششو نداره لطفا دیگه مردم کلک نزنید ولی بازم خوبه🍓🍌🍍🥭🫐🍈🍐🍑
عالی بود بعدشم چرا پز میدید من آیفون دارم ۱۶ اتفاقا آیفون ۱۶ نیومده و ۱۳ تازه اومده شما چطوری ۱۶ آیفون خریدی؟ صحبت کنیم و نظر بدیم نه متر خونمونو بگیم و کسی که میگه مامان و بابای من بزشک هستن خوب ما چکار با تو و درآمد خوانواده ات داریم در ضمن بگم که عالییییییییییییییییی بود حرف نداره دست سازنده محترم و گرامی درد نکنه 5 ستاره هم کمه باید 500 تا ستاره داد ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
😍
من آن را دوست دارم اما وقتی شخصیت ها فریاد می زنند آزار دهنده است
من واقعا از این بازی لذت می برم، اگرچه تبلیغات زیادی دارد، مانند زمانی که وارد بازی می شوم با یک تبلیغ شروع می شود، و هر زمان که ساختن یک اسموتی تمام می شود، یک تبلیغ تصادفی قرار می دهد، بنابراین، من در نظر دارم آن را اصلاح کنم. متنفر نیستم یا نمی گویم واقعاً بازی را درست کنم، من فقط توصیه می کنم، بروه- من یک مقاله کامل نوشتم
این بازی نه خوب هست نه بد من سه ستاره میدم 😏😎
به نظر من بازی عالی است، اما من ابتدا مشکلاتی در مورد آن دارم این است که به نظر من موارد اضافه شده بسیار زیاد است و من احساس می کنم که شما باید بتوانید نوشیدنی را بدجوری خراب کنید همین
آیا می خواهید برخی از تبلیغات را تماشا کنید. بله، من می خواهم برخی از تبلیغات را تماشا کنم. بله تبلیغات درخشان بیشتر اوه بله یه بازی هست
با به کار آمدن تکنولوژی 3D Touch همراه با معرفی iPhone 6s بازار ... PhotoTangler - Best Collage Maker to Blend Photos by Solid Eight Studios LLC
من به این امتیاز 4 می دهم زیرا برای بدست آوردن دستان باید یک تبلیغ را تماشا کنید. و رسیدن به انتهای آبمیوه زمان زیادی می برد و باید یک تبلیغ را تماشا کنید. آنهایی که دیتای موبایل ندارند و بیرون هستند چطور؟ این اختلال را برطرف کنید و سپس به آن امتیاز 5 می دهم.
من بازی را دوست داشتم اما بافر و تبلیغات و همچنین هدر رفت زیادی داشت. زمان و پول و زمانی که من خریدم هیچ چیز اضافه نمی کند، اما هنوز هم تبلیغات دارم
این بازی خیلی خوبه من قبلاً دوباره نصب کردم خیلی ممنون از سازنده
من به این 5 می دادم اما نه تبلیغات زیادی! کاش تبلیغات اختیاری بود
بسهج البزژ تبب ابیبتم
جالبه...اما تبلیغات خیلی زیاد...گسترده...دوستش دارم ولی نه...اینجا سه ستاره از من😥
هر بار که یک سطح را تکمیل می کنید تبلیغات وجود دارد و تکمیل سطوح مانند سه ثانیه و حداکثر یک دقیقه طول می کشد. گیم پلی بازی حتی واقعاً آنقدرها هم خوب نیست، بنابراین حتی ارزش تبلیغات 30 ثانیه ای را ندارد. گرافیک وحشتناک به نظر می رسد که ساخت آن ده ثانیه طول کشیده است و هیچ کمکی به بازی نمی کند.